Philips Hue White - Starter Pack (E27) (wb)

€ 69,95

 

Licht, wat automatisch aangaat wanneer je thuiskomt. Rustig wakker worden bij steeds feller en natuurlijk wordend licht. Het bedienen van licht in je huis was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij de nieuwste intergratie met Apple's Homekit wordt het nog geavanceerder. Bedien je lampen met je stem of je vingeraanraking, wanneer je maar wilt. Op de bank, in bed of op kantoor. Stel wekkers en timers in, sferen, gemoedstoestanden of geofencing. De wereld van licht was nog nooit zo toegankelijk en uitdagend.

Om de Hue te laten werken met je device heb je een Hue Bridge nodig. Deze wordt in de starters pack geleverd of je besteld hem los. Deze sluit je aan aan je router, instellen en je lampen zijn aangesloten op jouw netwerk. En doordat de HomeKit functionaliteit aan de Bridge is toegevoegd hoef je slechts “Siri, doe mijn lampen aan” te zeggen om jouw huis van sfeervolle tinten te voorzien. Ook kun je eenvoudig met Siri de Philips LED lampen dimmen of jouw voorkeursinstellingen activeren.

In dit Starter Pack zitten twee Hue White E27 Led lampen en de Hue Bridge. De Hue Bridge kan tot 50 verschillende lampen tegelijk koppelen, dus wees niet bang om je huis ermee vol te hangen. Deel ze met de ‘Philips Hue’ app op je tablet en smartphone in diverse ruimtes van je huis in en geef ze een naam. Naast de Starter Packs zijn er ook losse lampen verkrijgbaar. dit is de White versie wat inhoud dat deze alleen tinten wit licht creëert. 

shop
Onderwijs
shop
Zakelijk