Philips Hue White Ambiance - Single Bulb (E27) (wb)

€ 35,00

 

Word rustig wakker met de opkomende zon of stel in dat je nooit in een donker huis thuiskomt. Het kan met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit. De Philips Hue White Ambiance creëert op ieder moment het juiste witte licht, zodat jij je de hele dag door goed voelt. Kies voor een warm en zacht wit licht of een energiek en feller daglicht. Het bedienen van je hele huis is met de nieuwe Philips Hue White Ambiance makkelijker dan ooit tevoren. 

Volledige integratie
Bij de Hue White Ambiance Starter Kit worden twee Philips Hue-lampen, een bridge en een dimmer switch meegeleverd. De bridge is alles wat je nodig hebt om je persoonlijke Philips Hue-systeem op te zetten. De bridge is ook wel het brein van het systeem dat je in staat stelt al je Philips Hue-lampen te bedienen via de Philips Hue app. Sluit de bridge aan op de router, download de gratis app en de Hue-lampen zijn klaar voor gebruik. De Hue Bridge kan tot 50 verschillende lampen tegelijk koppelen, dus wees niet bang om je huis ermee vol te hangen. 

Bedienen zonder smartphone of tablet
De draadloze dimmer switch gebruik je om de Hue-lampen te bedienen wanneer je geen iPhone of iPad bij de hand hebt. Hiermee kun je de lampen in- en uitschakelen, wisselen tussen vier vooraf ingestelde lichtinstellingen en het licht dimmen tot de helderheid die jij prettig vindt. Met de Philips Hue app kun je de schakelaar configureren en de mooiste lichtscènes toevoegen. De dimmer switch kan je door het hele huis plaatsen en bevestig je eenvoudig met behulp van schroeven of de plakstrip op de achterkant. 

Perfect licht voor ieder moment van de dag
Wil jij in de ochtend wakker worden met licht wat steeds feller wordt in plaats van wakker worden door een rinkelende wekker? Het kan! Zo kun jij voortaan rustig en ontspannen wakker worden. Ook is het mogelijk om de lampen steeds meer te laten dimmen, waardoor jij op een natuurlijke manier in slaap valt. Ben je een keer een avond van huis en wil je niet in het donker thuiskomen? Je kunt de lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit creëer je voor elk moment de juiste sfeer en verlicht je jouw woning met warmwit tot koelwit licht. Geniet het hele jaar door van de verschillende stijlen. Van het helderwitte licht dat jou doet denken aan de lente en het warmwitte licht van de zomerzon, tot aan het ijskoude daglicht van de winter.

shop
Onderwijs
shop
Zakelijk