Een MacBook Air voor minder dan 1 euro per dag! *

Krachtige Apple devices zonder dure investeringen

Dankzij Apple Financial Services hebben gebruikers, zonder kosten vooraf, de beschikking over een MacBook Air voor minder dan 1 euro per dag. Bovendien kunt u met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd managen. Dus bespaar jouw organisatie dure initiële investeringen en laat de medewerkers profiteren van krachtige Apple technologie!

Neem vrijblijvend contact op met zakelijk@xando.nl of bel onze verkopers via 038 - 42 54 060 voor een passend advies.


* 1. Gebaseerd op een Fair Market Value Lease van een Macbook Air 128GB met een looptijd van 24 maanden. Aan het einde van de lease heeft de klant drie opties: 1. kopen van de devices tegen de op dat moment geldende marktwaarde, 2. inleveren van de devices of 3. de lease door laten lopen met maandelijkse opzegbaarheid. Voor deze aanbieding geldt een minimale afname van 5 units van de MacBook Air en kan variëren bij aanpassing van de productdetails. 2. Devices die worden ingeleverd zijn in goede staat en werkend, met eventuele slijtage door normaal gebruik. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.
iPad B2B apps ontketenen momenteel een ware revolutie, alles wordt mobiel. Je kunt als bedrijf door de inzet van mobiele apps efficiënter werken, je kosten verlagen en je omzet verhogen. We zien hiervoor inmiddels diverse succesvolle cases.

Xando werkt nauw samen met een aantal professionele applicatie partners en biedt verder diverse aanvullende producten en diensten aan om zo een mobiele totaal oplossing te kunnen leveren. Bij Xando werken medewerkers waarbij professioneel advies, persoonlijke aandacht en optimale service en support centraal staat. Een zorgeloos traject van oriëntatie tot en met beheer!

Xando bestaat dit jaar 12,5 jaar. Met onze ruime kennis en ervaring kijken wij graag, samen met jou, naar de mogelijkheden om je ICT omgeving te optimaliseren. Meer weten? Bel of mail ons. zakelijk@xando.nl    038 - 42 54 060

  Wat kan Xando voor je betekenen?

 • Hardware
 • B2B applicaties
 • Consultancy
 • Apple DEP/VPP
 • Mobile Device Management
 • Populaire accessoires
 • Service Packs
 • Mobiele abonnementen
 • Inruil
 • Financiering

Neem contact op met zakelijk@xando.nl voor meer informatie.

Xando is officieel reseller van onderstaande zakelijke applicaties

salesboard

Salesboard

De sales pitch applicatie voor field sales agents, verkopers en account managers
ihandhaving

iHandhaving

Sneller en eenvoudiger informatie gestuurd handhaven op locatie voor gemeentes
minute

Minute

De zakelijke applicatie op iOS voor digitaal en effectief vergaderen.
showpad

Showpad

Activeer je Marketing content! Al je Sales en Marketing content beschikbaar via één platform en één app.

Neem nu contact met ons op voor vragen of vrijblijvend advies t.a.v. je mobiele wensen.

Referenties

Baker Tilly Berk kiest voor kwaliteit. Baker Tilly Berk heeft begin 2015 gekozen voor Xando Apple Premium Reseller voor de levering én serviceafhandeling van Macbook Pro’s aan alle medewerkers bij de 18 filialen.

Bert van der Leeden, directeur Bestuurscentrum, over de keuze
voor de MacBook Pro als mobile device voor de medewerkers van Baker Tilly Berk: “Kwaliteit is een van onze merkwaarden en daarmee essentieel in alles wat we doen. Dat geldt ook voor de middelen waar onze mensen mee werken, vandaar deze investering. Xando levert niet alleen een kwaliteitsproduct, maar neemt ons ook werk uit handen door het hele proces, van bestelling tot levering en de nazorg bij reparaties etc. te verzorgen.”

Iwijn Hendriksen, directeur Xando: “De MacBook Pro is een device
wat de medewerkers van Baker Tilly Berk zeker gaat helpen om slim, vlekkeloos én met plezier te werken. Voor nu én in de toekomst!”

Apple Premium Reseller Xando heeft zich gespecialiseerd in het bieden van advies-op-maat en door de jarenlange ervaring zijn zij in staat om totaalpakketten voor de zakelijk markt, het onderwijs en de consument te bieden.

Bert van der Leeden: “En de combinatie van kwaliteit én het totaalpakket dat zij bieden, maakt Xando voor ons een interessante partij om mee samen te werken. Xando heeft ons geholpen onze dienstverlening aan ondernemend Nederland te optimaliseren!”

Offerte

Wil je graag geadviseerd worden over de mogelijkheden van zakelijke oplossingen of wil je een gerichte offerte aanvragen? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan door te bellen naar 071 - 888 790 0 of mail naar zakelijk@xando.nl

Wil je een offerte ontvangen vul dan onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. ( verplichte velden zijn aangeduid met een * )

  *
  *
  *

  Contact

  Xando Zwolle
  Zakelijk & Onderwijs

  Popovstraat 42
  8013 RK Zwolle
  038 425 406 0
  info@xando.nl