Wat kan Xando voor je betekenen?

Hardware

Xando is Apple Premium Reseller en biedt het complete Apple assortiment aan inclusief originele Apple accessoires en AppleCare verzekeringen. Naast Apple hebben wij een breed assortiment aan topmerken!  

B2B Apps

Op dit moment wordt alles mobiel en ontketenen zakelijke applicaties, draaiend op Apple iPads en iPhones, een ware B2B revolutie. We zien vele bewezen cases van conversie verhogingen bij verkoopteams, kosten besparingen en/of omzet verhogingen door de inzet van applicaties en iPads in het bedrijfsleven. Xando is officieel partner en reseller van een geselecteerd aantal hoogstaande B2B applicaties. Zie verder op de website voor meer informatie over deze B2B apps.  

Consultancy

Bij Xando is veel kennis en ervaring aanwezig op het gebied van inrichting, beheer en optimalisatie van de ICT omgeving. Ook werkt Xando nauw samen met de beste Apple consultants uit het Apple Consultancy Netwerk.
We adviseren bedrijven en instellingen graag ten aanzien van:

• Configuraties van iOS, OS X eventueel in combinatie met Microsoft
• Beheersoplossingen zoals Mobiel Device Management
• Levering van hardware en software
• Installatie en inrichting
• Aansluiten op een Microsoft netwerk   

Device Enrollment Program - Volume Purchase Program

DEP zorgt voor een snelle en ongecompliceerde uitrol voor iOS en OS X devices. Xando is Apple Premium Reseller en gespecialiseerd in DEP projecten. Het beheren van iOS en OS X apps en materialen was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij VPP is het mogelijk om eenvoudig apps en boeken te zoeken, te kopen en te distribueren, die het beste aansluiten bij jouw bedrijf. Zo kun jij al jouw medewerkers voorzien van alle tools die ze nodig hebben om productief aan de slag te kunnen. 

Waar zorgt DEP voor?
Het uitrollen van apparaten hoeft anno nu niet meer via een handmatige configuratie. Ook gebruikers van Apple devices hoeven niet meer zelf hun apparaat in te stellen. Door het gebruik van een 'Device Enrollment Program' zijn alle apparaten van een bedrijf of instelling van tevoren configureert. De gebruiker haalt zijn iPad, MacBook of ander Apple device nieuw uit de verpakking en kan direct aan de slag! Dit kan heel eenvoudig vooraf worden ingesteld binnen het DEP systeem.

De eenvoud van DEP
Het uitrollen van apparaten hoeft anno nu niet meer via een handmatige configuratie. Ook gebruikers van Apple devices hoeven niet meer zelf hun apparaat in te stellen. Door het gebruik van een 'Device Enrollment Program' zijn alle apparaten van een bedrijf of instelling van tevoren configureert. De gebruiker haalt zijn iPad, MacBook of ander Apple device nieuw uit de verpakking en kan direct aan de slag! Dit kan heel eenvoudig vooraf worden ingesteld binnen het DEP systeem. 

DEP gebruiken?
Apple Premium Reseller Xando is gecertificeerd om Apple apparaten in DEP te plaatsen. Dit geldt niet alleen voor nieuwe devices, maar ook voor apparatuur die na 2011 is aangeschaft. Voor meer informatie of advies neem contact op met onze Apple Solution Experts via e-mail: zakelijk@xando.nl of via telefoon: 038 425 4060. Bij aanvraag van een Device Enrollment Program, is het invullen van een DEP nummer een vereis. Het DEP Resller ID van Xando B.v is 22841B0. Xando heeft ruime ervaring in diverse branches. Zowel zakelijke branches als overheidsinstellingen en scholen. 

Mobile Device Management

Xando biedt diverse Mobile Device Management oplossingen. Met MDM kun je gemakkelijk applicaties, gegevens en instellingen draadloos naar je mobiele apparaten (iOS en OS X apparaten) sturen in het “veld”. Hierdoor kun je functionaliteit en veiligheid optimaliseren terwijl kosten en wachttijd geminimaliseerd blijven. Het is voor ICT beheerders zo een makkelijke manier om toezicht te houden op je mobiele apparaten en deze te beheren. Xando werkt met partners als Zuludesk en Casper Suite.  

Populaire accessoires
Hoe compleet de Apple producten ook zijn, met accessoires voer je echt je eigen stijl door. Accessoires ter bescherming, ondersteuning of voor audio. Xando heeft het allemaal; sleeves, hoezen, koptelefoons, audio-systemen, kabels, voeding, opslag, Office, gezondheid & Fitnes, Demotica & Home én accessoire ter ondersteuning van je creativiteit. 

Service & Support
Xando biedt diverse service pakketten aan. Voor iOS en OS X producten. Zo kun je denken aan garantie uitbreiding van 24, 36 of 48 maanden. Wij bieden een pakket aan obv Pick Up & return maar ook de volgende werkdag een swap naar een nieuw toestel is mogelijk als je geen dag zonder kunt. We bieden al een service pakket vanaf €37,50 voor een looptijd van 36 maanden voor iOS producten. Via een uniek aanmeld portaal kun je direct online de voortgang volgen.  

Mobiele abonnementen
Xando biedt ook mobiele spraak en data abonnementen aan. Bijvoorbeeld in combinatie met een iPad en een B2B app kunnen we ook de data sim kaart leveren als je wenst dat de gebruiker altijd toegang moet hebben tot het internet. Wij werken met KPN, Telfort en Vodafone als voornaamste providers van de spraak en data sim kaarten. We kunnen eventueel ook een beperkt aantal simkaarten op voorraad bij je bedrijf leggen zodat je gemakkelijk van de plank een extra gebruiker kunt uitrusten indien snel wenselijk. Er zijn wekelijks aanbiedingen zodat we direct het meest interessante aanbod kunnen bespreken. Vaak is het wel handig om te weten hoe snel je de verbinding wilt (bijvoorbeeld 30MB download snelheid) en hoeveel data je per maand (bijvoorbeeld 3GB) per gebruiker gaat verbruiken.  

Inruilservice
Heeft je bedrijf een Apple Mac, iPad en/of iPhone, maar door alle verbeteringen in de nieuwe modellen vind je het tijd om je zakelijke omgeving te vernieuwen? Informeer dan nu bij Xando om je bestaande model om te ruilen. Wij verrekenen direct de inruilwaarde op het nieuwe model. 

Financiering

Apple devices voor jouw medewerkers zonder grote investering ineens?
Dat kan bij Xando! Met Apple Financial Services kun je rekenen op financieringsmodellen met lage, vaste maandlasten. Bij Apple Financial Services wordt de restwaarde van het device vooraf uit het leasebedrag gehaald. Dit betekend dat je tot wel 30% minder betaalt dan bij aanschaf van een MacBook, iPad of iPhone. Je betaald voor het gebruik van Apple devices een vast maandbedrag en niet voor het bezit ervan. Ook de kosten voor de implementatie, het beheer, en support kunnen worden meegenomen in het leasebedrag. 

Voordelen van Apple Financial Services
• Altijd de nieuwste  Apple devices
• Vast leasebedrag per maand
• Geen grote investering ineens
• Betaal voor gebruik niet voor bezit

De aanschaf van nieuwe hardware gaat gepaard met grote investeringen. In samenwerking met onze partner Econocom bieden we concrete en relevante leasing oplossingen aan, die grote hardware aantallen toegankelijker maken én financiële belemmeringen wegnemen. We bieden oplossingen aan voor een gebruiksduur van 2, 3 of 4 jaar. Financiering geschiedt vaak op basis van maandbetaling vooraf en automatische afschrijving. De rekenfactor is gebaseerd op de actuele marktrente. Uiteraard doen we wel eerst een check of het krediet wordt geaccepteerd.

Neem contact op met onze zakelijke afdeling zakelijk@xando.nl of 038 425 4060 voor meer informatie.

Xando is officieel reseller van onderstaande zakelijke applicaties

salesboard

Salesboard

De sales pitch applicatie voor field sales agents, verkopers en account managers
ihandhaving

iHandhaving

Sneller en eenvoudiger informatie gestuurd handhaven op locatie voor gemeentes
minute

Minute

De zakelijke applicatie op iOS voor digitaal en effectief vergaderen.
showpad

Showpad

Activeer je Marketing content! Al je Sales en Marketing content beschikbaar via één platform en één app.

 

Bakertily kiest voor Xando!

Bert van der Leeden, directeur Bestuurscentrum, over de keuze voor de MacBook Pro als mobile device voor de medewerkers van Bakertilly: “Kwaliteit is een van onze merkwaarden en daarmee essentieel in alles wat we doen. Dat geldt ook voor de middelen waar onze mensen mee werken, vandaar deze investering. Xando levert niet alleen een kwaliteitsproduct, maar neemt ons ook werk uit handen door het hele proces, van bestelling tot levering en de nazorg bij reparaties etc. te verzorgen.”

Iwijn Hendriksen, directeur Xando: “De MacBook Pro is een device wat de medewerkers van Bakertilly zeker gaat helpen om slim, vlekkeloos én met plezier te werken. Voor nu én in de toekomst!”
Apple Premium Reseller Xando heeft zich gespecialiseerd in het bieden van advies-op-maat en door de jarenlange ervaring zijn zij in staat om totaalpakketten voor de zakelijk markt, het onderwijs en de consument te bieden.

Bert van der Leeden: “En de combinatie van kwaliteit én het totaalpakket dat zij bieden, maakt Xando voor ons een interessante partij om mee samen te werken. Xando heeft ons geholpen onze dienstverlening aan ondernemend Nederland te optimaliseren!”

Offerte

Wil je graag geadviseerd worden over de mogelijkheden van zakelijke oplossingen of wil je een gerichte offerte aanvragen? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan door te bellen naar 038 425 4060 of mail naar zakelijk@xando.nl

Wil je een offerte ontvangen vul dan onderstaande gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. ( verplichte velden zijn aangeduid met een * )

*
*
*
 

Contact

Xando Zwolle
Zakelijk & Onderwijs

Popovstraat 42
8013 RK Zwolle
038 425 406 0
info@xando.nl