Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Waarom een iPad echt iets voor jou is.

Het is een camera. Een bibliotheek. Een bioscoop. Een gameconsole. Een docent. Een zakenpartner. Een coach. Hij is zo veelzijdig en gemakkelijk dat je ‘m nooit meer wilt neerleggen. En tegelijkertijd zo dun en licht dat ’t ook niet hoeft!

Alles wat je op iPad doet, gaat makkelijker en intuïtiever. Of je nu op het internet surft, zit te mailen, foto’s maakt, online iets koopt of een game speelt, je hoeft alleen maar te swipen, te knijpen of te tikken en je krijgt het voor elkaar. Geen wonder dat zo veel mensen er zo aan gehecht zijn.

In de App Store vind je honderdduizenden apps voor iPad. Wat je ook wilt doen, er is zeker een app die je verder brengt. In tegenstelling tot de apps op de meeste tablets (meestal niets meer dan uitvergrote telefoon-apps), is elke iPad-app specifiek voor iPad ontworpen. Daardoor worden de krachtige chip, het Multi‑Touch‑hogeresolutiedisplay en iOS 8 optimaal benut.

Met iPad en iOS 8 werken de hardware en het besturingssysteem samen om je informatie privé te houden en beter te beschermen.

Handoff

Begin met een e‑mail of document op je iPad en ga verder waar je gebleven was op je Mac of iPhone. Of begin met browsen op je Mac en ga via dezelfde link verder op je iPad.

FaceTime

Als je bezig bent op je iPad en je wordt gebeld op je iPhone, hoef je je telefoon er niet meer bij te pakken. Want je kunt nu ook op je iPad bellen en gebeld worden. Met één beweging beantwoord je de oproep.

Sms'en

Op je iPad of Mac kun je sms- en mms-berichten versturen en ontvangen. Dus als iemand je sms’t, kun je voortaan zelf kiezen welk apparaat je gebruikt om te reageren.

AirDrop

AirDrop is een snelle en gemakkelijke manier om documenten en bestanden draadloos te delen met iemand in de buurt. En AirDrop kun je ook gebruiken op je Mac. Selecteer een bestand, tik op het deelsymbool en kies de mensen met wie je het wilt delen. Het bestand verschijnt vrijwel direct op hun apparaat.

iPad voor onderwijs

iPad zorgt voor een omslag in het onderwijs. Veelzijdige creatieve tools, interactieve studieboeken en een schat aan apps en informatie bieden eindeloos veel leermogelijkheden.

Meer weten

iPad voor zakelijk

Of het nu iPad Air 2 of iPad mini 3, er is een iPad voor elk bedrijf. Met iOS 8 en de duizend zakelijke apps die beschikbaar zijn, verandert iPad je manier van werken voorgoed.

Meer weten