Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

Bent u een zakelijk gebruiker? Kijk hier waarom u zou moeten overstappen op een Mac »

De ondersteuning voor Windows XP
en Office 2003 wordt beëindigd.


Na 8 april 2014 staakt Microsoft de ondersteuning van Windows XP. Dit houdt in dat beveiligingslekken en andere problemen niet meer opgelost worden via Windows Update. Het risico van hacking of gegevensdiefstal is dan veel groter als je online gaat met je oude XP-machine. Er zijn echter oplossingen.

De gevaren wanneer je niet upgrade
naar een nieuw besturingsysteem.

Geen updates meer.
Vanaf 8 april krijg je dus geen wekelijkse beveiligingsupdates meer om je Windows XP computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je extra risico en daar kun je in de toekomst problemen van ondervinden.

Extra veiligheidsrisico's.
De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Internetbankieren, je belastingaangifte doen of online winkelen – dat alles kan per 8 april een extra veiligheidsrisico inhouden. Let op: ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

Geen beveiligingsupdates.
Behalve beveiligingsupdates installeerde Windows Update ook de benodigde software om de werking van Windows XP te verbeteren. Bijvoorbeeld nieuwe drivers voor randapparatuur zoals printers en camera’s. Nieuwe hardware of software die op de markt komt, zal dus mogelijkerwijs na 8 april niet of niet goed werken op je Windows XP computer.

Daarom Mac.

De Mac biedt alles wat een Windows machine kan én meer. Hier een aantal voorbeelden zodat u zeker bent dat u niet gehinderd wordt in uw werken.

In alle opzichten een betere computer
De robuuste en technisch uiterst geavanceerde Mac is direct vanuit de verpakking al een indrukwekkende computer – en blijft dat nog heel lang daarna.

Werkt perfect samen met Office en Windows
Microsoft Word, Excel en PowerPoint werken perfect op een Mac. En als je voor je studie een Windows-programma nodig hebt, is de Mac daar eveneens op voorbereid.

Batterij met een lange gebruikdsduur
Dankzij haar innovatieve batterij hebben de MacBooks een batterijduur tot wel 12 uur! Zo kom je jouw dag wel door, zonder bijladen!

Het meest geavanceerde besturingssysteem
OS X is eenvoudig in het gebruik en tegelijkertijd ongelofelijk krachtig. Bovendien zorgt de ingebouwde beveiliging ervoor dat je Mac goed beschermd is tegen virussen en andere bedreigingen.

Hulp wanneer je het nodig hebt
Neem gerust contact op met de deskundige ondersteunings-medewerkers van Apple als je tegen een probleem aanloopt. Er staat altijd een Apple specialist klaar om je verder te helpen.

Mac voor iedereen
Elke Mac is voorzien van gratis ondersteunende technologieën voor mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

Het overstappakket

Het overstappen begint natuurlijk met een Mac en daarom profiteer je alleen bij Xando van een mooie aanbieding.

1. Je nieuwe Mac

Kies de Mac die het beste bij je past. Of dit nou een MacBook, Mac mini of een iMac is. Onze collega’s helpen je er natuurlijk bij!

2. Training bij Xando

Om je stap van Windows naar Mac zo moeiteloos mogelijk te maken volg je bij ons een training waarin we je alles toelichten.

3. Je bestanden overzetten.

Wij helpen je foto's, video's en andere belangrijke bestanden overzetten van je oude computer op je nieuwe Mac!

Heb je al een Mac?

Wanneer iemand via jou een Mac bij ons koopt, profiteert hij/zij van bovenstaande actie en jij van 10% korting op een accessoire naar keuze!

Kom langs bij jouw Xando Store.

Om alle informatie te krijgen én gebruik te maken van deze actie ga je naar één van onze winkels in jouw buurt!

Xando Enschede

Klanderij 53
7511 HS Enschede
Tel: 053 - 43 25 108
enschede@xando.nl

Xando Nijmegen

Molenstraat 94/96
6511 HJ Nijmegen
Tel: 024 - 85 03 000
nijmegen@xando.nl

Xando Zwolle

Diezerstraat 59
8011 RC Zwolle
Tel: 038 - 42 54 065
zwolle@xando.nl