Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Betaalservice | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk

 

Xando en AFS

 

Altijd de nieuwste Apple devices voor jouw medewerkers zonder grote investering ineens?  

Dat kan bij Xando! Met Apple Financial Services kun je rekenen op financieringsmodellen met lage, vaste maandlasten. Bij Apple Financial Services wordt de restwaarde van het device vooraf uit het leasebedrag gehaald. Dit betekend dat je tot wel 30% minder betaalt dan bij aanschaf van een MacBook, iPad of iPhone. Je betaald voor het gebruik van Apple devices een vast maandbedrag en niet voor het bezit ervan. Ook de kosten voor de implementatie, het beheer, en support kunnen worden meegenomen in het leasebedrag. 

Voordelen van Apple Financial Services
• Altijd de nieuwste  Apple devices
• Vast leasebedrag per maand
• Geen grote investering ineens
• Betaal voor gebruik niet voor bezit

 

Neem contact op met zakelijk@xando.nl of bel 038 - 42 54 060 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. 

 


 

Apple Financial Services actie

Van de krachtige processors tot de schitterende displays en de geavanceerde opslag, Mac is helemaal gemaakt om je productiviteit te verhogen.
Je werk gaat sneller en makkelijker dan ooit tevoren, want met de ingebouwde software is iedere Mac een droom om mee te werken.


Introduceer Mac in jouw organisatie met 0% rente over vier jaar en de mogelijkheid om te upgraden in jaar drie,
met een flexibel contract van Apple Financial Services.** 

• Geldig vanaf 50 stuks
• Actie is geldig t/m 31 december 2019
• Na 3 jaar is de mogelijkheid om het product te retourneren
of over te nemen door het vierde termijn ook te betalen.

 

Xando zakelijk werkt rechtstreeks samen met Apple Financial Services om een financieringsoplossing te ontwikkelen die past bij de behoeften van jouw organisatie. 

 

Neem contact op met zakelijk@xando.nl of bel 038 - 42 54 060 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 


 

Apple Financial Services iPad 

 

Met geweldige prestaties, een draagbaar ontwerp en de productiviteitsfeatures in iOS kun je met iPad overal aan de slag.

 

Introduceer iPad in jouw organisatie met 0% rente over drie jaar en de mogelijkheid om te upgraden in jaar twee,
met een flexibel contract van Apple Financial Services.*** 

• Geldig vanaf 50 stuks
• Actie is geldig t/m 31 december 2019
• Na 2 jaar is de mogelijkheid om het product te retourneren
of over te nemen door het derde termijn ook te betalen.

 

Xando zakelijk werkt rechtstreeks samen met Apple Financial Services om een financieringsoplossing te ontwikkelen die past bij de behoeften van jouw organisatie. 

 

Neem contact op met zakelijk@xando.nl of bel 038 - 42 54 060 voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

 

 

 


 

De korting is afhankelijk van de restwaarde van je oude product. De minimale besteding is €2.500 ex btw. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 038 - 42 54 060 of info@xando.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van krediet- goedkeuring. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

**Op leasebasis met een looptijd van drie jaar. Klanten doen drie jaarlijkse betalingen met de optie om het product na de derde jaarbetaling te retourneren of een vierde en laatste betaling te doen en eigenaar te worden van het product. Voor dit aanbod geldt een minimale bestelling van 50 Macs. AppleCare kan worden toegevoegd. Geldt niet voor MacBook Air zonder Retina-display. Voor alle financieringsopties dient de kredietwaardigheid goedgekeurd te zijn en moet de noodzakelijke documentatie volledig ingevuld zijn. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederland. Het aanbod verloopt op 31 december 2019. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Leasing B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.

***Op leasebasis met een looptijd van twee jaar. Klanten doen drie jaarlijkse betalingen met de optie om het product na de derde jaarbetaling te retourneren of een vierde en laatste betaling te doen en eigenaar te worden van het product. Voor dit aanbod geldt een minimale bestelling van 50 Macs. AppleCare kan worden toegevoegd. Geldt niet voor MacBook Air zonder Retina-display. Voor alle financieringsopties dient de kredietwaardigheid goedgekeurd te zijn en moet de noodzakelijke documentatie volledig ingevuld zijn. Dit aanbod is alleen geldig voor Nederland. Het aanbod verloopt op 31 december 2019. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Leasing B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.