Goos-e

Uiterst flexibele arm

Het Nederlandse merk GOOS-E (genaamd naar de “Gans”) bracht een wel heel handige en oplossing. Een fraai vormgegeven tablethouder met stabiele voet (ruim 4 kg) waarin elke iPad of tablet - groot of klein - stevig blijft staan.

De zeer sterke kneedbare hals voorzien van een siliconen laag eenvoudig in elke gewenste stand. Naast een stabiele voet wordt er ook een handige klem geleverd. Daarmee is deze houder multi- inzetbaar op vele plekken en wordt thuiswerken een stuk plezieriger. Naast het functionele voordeel is de GOOS-E een mooie blikvanger die past in elk interieur.  De GOOS-E is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten. Meer gemak van iPad of tablet

Communicatietools als bijvoorbeeld Skype, Facetime, Go-to-meeting, Zoom, Microsoft Teams Slack etc. vormen handige hulpmiddelen. Voor 1 op 1 sessies maar vooral ook in groepsverband. We zien dan ook versneld steeds meer mensen naar deze slimme middelen grijpen. Daarnaast zien we dat naast de laptop of PC een iPad of tablet een prettige aanvulling vormt voor veel zaken.

Met een iPad of tablet naast je reguliere scherm heb jij namelijk een handig extra scherm op je tafel of bureau. Je kan parellel meerdere schermen openzetten en zo een conference call of skype videogesprek voeren met al je documenten of je agenda direct bij de hand. Gelijktijdig heb je de beide handen vrij voor notities (of een lekkere kop koffie). Het thuiswerken wordt gemakkelijker en een stuk comfortabeler.

Comfortabel en ergonomisch werken

Voor maximaal gemak en comfort breng je de tablet op een ideale (oog) hoogte met een flexibele tablethouder. Met dergelijke iPad houder met een sterke en flexibele hals bepaal je altijd de juiste stand en positie. Je brengt het scherm dichtbij of veraf – met net even meer of juist minder inkijk tijdens je ‘call’. Jij bepaalt altijd de ideale hoek. 

Tevens en verminder je de kans op RSI klachten, arm en nekklachten of in het ergste geval een tabletnek. Ergonomisch werken is voor velen vandaag een must. 
shop
Onderwijs
shop
Zakelijk