Ophalen winkels | 14 dagen bedenktijd | Inruilservice | iMember | Werken bij | Nieuwsbrief | Helpdesk
Apple Care


AppleCare Protection Plan

Alle Apple hardware wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar 1 en tot 90 dagen gratis telefonische ondersteuning 2 . Wil je de dekking verder uitbreiden, dan raden we je aan het AppleCare Protection Plan aan te schaffen.

Omdat Apple de hardware, het besturingssysteem én een groot aantal meegeleverde programma's maakt, zijn Apple producten volledig geïntegreerde systemen. En alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje al op te lossen.

Dekking voor Apple hardware

Hulp met software

Complete technische ondersteuning

Voor je Mac en Apple beeldscherm

Het AppleCare Protection Plan breidt de gratis ondersteuning van 90 dagen en de beperkte dekkingsperiode van één jaar voor je computer uit tot drie jaar ondersteuning van wereldklasse. Er is tevens een AppleCare Protection Plan voor Apple beeldschermen beschikbaar.

Meer informatie voor je iMac »

Voor je iPad, iPod en Apple TV

AppleCare Protection Plan voor iPad, iPod of Apple TV breidt de dekking voor je geliefde Apple apparaat, de meegeleverde accessoires en de software uit. Je krijgt tot twee jaar ondersteuning van wereldklasse per telefoon, via iChat of via het web.

Meer informatie voor je iPod »
Meer informatie voor je Apple TV »

1 De voordelen die je volgens de beperkte garantie van Apple van één jaar en het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je conform de consumentenwetgeving geniet. Voor meer informatie klik je hier. 2 Hieraan zijn mogelijk telefoonkosten verbonden.

AppleCare

Complete deskundige ondersteuning.
AppleCare kopen Direct online AppleCare bestellen. Gratis verzending boven 100 euro.
AppleCare kopen in de online webshop van Xando.
Je kan online een AppleCare kopen en indien het totaalbedrag hoger dan 100 euro is, betaal je geen verzendkosten. Bestel je een AppleCare via onze webshop dan kun je in onze winkels in Enschede, Nijmegen of Zwolle terecht voor ondersteuning.