werken-bij-xando-apple-premium-reseller-bf9708f96311fd7ad4bb42d376fcf127-textimage-large.png

Fulltime Storemanager (m/v) Zwolle

Xando is een succesvol en gecertificeerd Apple Premium Reseller (APR). Naast de webshop heeft Xando winkels in Enschede, Nijmegen en Zwolle. We bieden technische ondersteuning en service, maar denken ook actief mee over innovatieve ICT oplossingen bij bedrijven en onderwijs instellingen. Op ons hoofdkantoor in Zwolle werken inkoop, service, marketing, verkoop en financiële administratie nauwgezet samen om onze klanten te helpen en te adviseren bij de keuzes op het gebied van automatisering.

Jouw nieuwe uitdaging!

Voor onze vestiging in de binnenstad van Zwolle is Xando op zoek naar een resultaatgerichte Storemanager, die het succes van dit filiaal kan uitbouwen. Weet jij de optimale klantbeleving te creëren? Zie jij jezelf als leider voor het verkoopteam? Kun jij je collega’s coachen en inspireren?. Alsof het je eigen winkel is, ben je continue op zoek naar nieuwe manieren om de winstgevendheid te maximaliseren, de winkelbeleving en assortiment voor bestaande en nieuwe klanten te vergroten. De rayonmanager is jouw leidinggevende en je werkt nauw samen met de storemanagers van de Xando vestigingen in Enschede en Nijmegen.

Het ideale profiel

Je bent een coachende leider en weet mensen te inspireren, ook denk je mee over de marketingactiviteiten in jouw filiaal. Je zorgt dat administratieve taken worden uitgevoerd. Je bent woonachtig in, of in de omgeving van, Zwolle.


Wat kun je van ons verwachten?

  • Continue trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste marktontwikkelingen;
  • Veel ruimte voor eigen initiatieven en afwisseling;
  • Informele werksfeer binnen de teams;
  • Aantrekkelijke personeelskorting op onze producten.


Ben je enthousiast en heb je belangstelling? Dan zien jouw sollicitatie (cv en motivatie) graag tegemoet! *Sollicitaties zonder motivatie worden niet in behandeling genomen.


shop
Onderwijs
shop
Zakelijk